Overige

Matelac T Gehard gelakt glas

Matelac T is satijnglas gelakt met een keuze uit maar liefst 15 kleuren,
welke zeer geschikt is als binnen en buitentoepassing.

 

Lacobel T Gehard gelakt glas

Lacobel T is een veiligheidsglas met een keuze uit 15 kleuren,geschikt voor verschillende doeleinden;
-Tafelbladen, schappen, wandbekleding
-Keuken/douchewanden
-Borstwering
-....


Voordelen Lacobel T:
Bestand tegen schokken en krassen
Zeer decoratief
Goed bestand tegen thermische schokken dus veelzijdig toepasbaar.

Kleuren o.a :
Deep Black
Moka
Cool White
Oyster White
Misty White

 

 

Zelfreinigend:
Deze titaniumdioxide coating zorgt ervoor dat organisch vuil zich niet kan hechten op het glasoppervlak. Wanneer het regent zorgt de coating ervoor dat het vuil van de ramen spoelt, deze droogt ook zeer snel en laat geen vlekken na. wanneer er lange tijd geen regen valt kunnen de ramen simpel worden schoongemaakt door deze af te spoelen.

Anti condens:
De vraag naar alsmaar hogere isolatiewaarden neemt toe.Het gevolg van deze hoge waarden is condens. Condens op de buitenzijde van de isolerende eenheid is een normaal verschijnsel, dit komt door het temperatuursverschil binnen/buiten. Door een anti condenscoating toe te passen zalhet optreden van condens vertragen in vergelijking met isolatieglas zonder anti condenscoating.

Anti bacterieel:
Deze coating met zilverionen zorgt ervoor dat bacterien voor 99,9% worden afgebroken en zich doordaar niet kunnen afzetten op het glas.Ook vermindert het de profileratie van schimmels. Deze coating kan worden toegepast op glas en spiegels.Toepassing veelal in ziekenhuizen.

 
Screens:
een jaloezie of plisse tussen twee glasbladen ingebouwd.Duurzaam, ongevoelig voor invloeden van buitenaf en in vele variaties te verkrijgen.

Direct advies of glas nodig?
Bel 076 - 571 91 53 of vraag een offerte aan