GELAAGD veiligheidsglas

Gelaagd glas is net als gehard glas een veiligheidsbeglazing. Gelaagd glas bestaat uit twee bladen glas die zijn gelamineerd met een of meer PVB folie (poly vinyl butyral). Deze folie zit tussen de twee glasbladen in en is leverbaar in  vele kleurvariaties zoals  mat (opaal melkwit)  brons, groen, grijs en vanceva kleurfolies, dit zijn bijv. polar white, artic snow,cool white, ruby red, sapphire, coral rose, aquamarine, smoke grey, deep red,true blue,tangerine..  

Gelaagd glas kan in zowel enkele als isolerende uitvoering worden toegepast ter voorkoming van persoonlijk letsel in binnendeuren, zijlichten en als doorvalbeveiliging .Ook kan deze dienen als inbraakvertragend- inbraakwerend glas.

 

Sentry folie.

Sentry folie is 5x sterker en bijna 1000 keer stijver dan een pvb folie.Hierdoor is het mogelijk om in bepaalde situaties dunner glas te voorzien, waardoor het gewicht van het glaspakket lager is dan met een pvb folie. Sentry folie is nagenoeg ongevoelig voor delaminatie en daardoor geschikt voor binnen en buitentoepassingen.

 

Saflex DG 41 :

Gelaagd glas voor toepassingen zoals Vloeren,Trappen,Balustrades,Luifels.
Saflex DG 41 is verkrijgbaar in 88.2 en 1010.2 glasdikte.

 

Lamineren van glas in Heatbox Twinbox Climatebox Smart blanket Climateroom. 

Autoclaaf vrij lamineren met PVB EAV TPU Sentry folies.

 

 Wij adviseren u graag met het maken van de juiste keuze !


Direct advies of glas nodig?
Bel 076 - 571 91 53 of vraag een offerte aan